Met de modules van RoomManager maakt u van Office 365 een volwaardig reserveringssyteem.
Office 365 en RoomManager

Office 365 en RoomManager

Reflex RoomManager werkt naadloos samen met Office 365. Via het vertrouwde Outlook plant u uw afspraak in en reserveert u een vergaderruimte. Via de reserveringsbevestiging kan de organisator extra aanvullende diensten, zoals specifieke faciliteiten, koffie of een lunch bij bestellen. Vanaf elke locatie, via uw mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop.

Overzichten

Reflex RoomManager verschaft u inzicht in de bezettingsgraden van de vergaderzalen en geeft inzicht in wie welke zaal het meeste boekt. Op deze manier kunt u kosten eerlijker toewijzen naar de diverse gebruikers. RoomManager zorgt ook voor handige overzichten voor de catering, zodat men weet wanneer wat in welke ruimte beschikbaar moet zijn.

Office 365 gekoppeld aan zaalschermen

Dankzij de koppling met tussen office 365 en Reflex RoomManager kunt u zaalschermen plaatsen naast uw vergaderzalen. Wanneer vindt de volgende meeting plaats? Is deze ruimte nu vrij of bezet? Vragen die onnodig leiden tot verwarring en onderbroken bijeenkomsten die u eenvoudig oplost met een tabletformaat touchscreen bij de vergaderruimte, gekoppeld aan Reflex RoomManager. Het scherm geeft de agenda van de zaal weer en maakt het mogelijk om de ruimte direct vast te leggen als deze vrij is. De zaalschermen bieden u diverse voorde

  • De schermen zijn voorzien rode en groene LED-lampjes, deze tonen of de vergaderzaal bezet is of vrij;
  • Plug & Play: dus heel eenvoudig te installeren en te gebruiken;
  • Een veilige en betrouwbare connectie naar uw Office 365 omgeving;
  • Met de beschikbare set-up wizard is het systeem binnen twee minuten in de lucht en onderhoudsvrij.

Zaalschermen

Wilt u meer weten over de werking van de zaalschermen? Bekijk de voorbeeldenAltijd en overal inzage in uw reserveringen?

Dat kan. En ook nog eens gemakkelijk en snel. Wilt u weten hoe? Plan een online demo