Functionaliteit

Voorbeeld schermen van de beheermodule

Reflex Booking is een online boeking- en reserveringssysteem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van huizen, vakantievilla’s en appartementen. 

De schermen geven u een indruk van de 'look and feel'. 
Overzicht van alle functies

Kenmerken verhuur administratie

Om een goed beeld te krijgen van de functionaliteiten van Reflex Booking, kunt u per onderwerp bekijken welke functies standaard beschikbaar zijn.

Planbord

Dashbord

Instellingen

Tarieven

Extra bij te boeken

Kortingen

Bevestigen

Rapporten

Gebruikers

Huiseigenaren gebruik (extra module)

Touroperators

Online boeken

Online betalen

Koppeling Booking.com & Villas.com

Gastenreviews ontvangen

Mijn reservering omgeving


"Mijn Reservering" voor uw klanten

Mijn reservering module


Via mijn reservering maakt u het mogelijk dat uw klanten eenvoudig, via de pc, tablet en smartphone, inzicht hebben in de reservering die ze bij u hebben gemaakt:

  • adresgegevens en contactgegevens (van de beheerder),
  • foto en omschrijving van de geboekte accommodatie
  • overzicht van de extra's 
  • status van de betalingen

Uw gasten zullen het gebruiksgemak waarderen, zeker in combinatie de mogelijkheid tot maken online (aan)betalingen. 


Gastenreviews

Gastenreview module

Speciaal voor verhuurders die willen blijven groeien en verbeteren. Nieuwsgierig naar wat uw klanten vinden van uw prijs, de kwaliteit of het serviceniveau? Start met het vragen naar de gasttevredenheid en profiteer van het grote gemak dat de online enquêtes direct gelinkt zijn aan uw eigen reserveringssysteem.

  • Automatisch online enquêtes uitsturen
  • Eigen set met vragen (meertalig)
  • Peil de meningen en ontvang tips over prijs, kwaliteit en meer
  • Inzicht in verzamelde resultaten via een dashboard
Short Stay / Long Stay

Reflex Booking biedt integrale oplossingen voor de verhuur van short stay en long stay accommodaties en appartementen. Het systeem verwerkt boekingen en reserveringen, biedt inzicht en overzicht van beschikbaarheid en gebruik en zorgt voor automatische facturatie. 

Drie voorbeelden

JOINN!, innovatieve ‘herberg 2.0’ in Houten

JOINN! is gevestigd in een voormalig postkantoor pal naast het NS station in Houten. Je kunt er een flexwerkplek boeken, vergaderen, eten, koffie drinken en verblijven in een van de 25 City Lofts. Voor een dag, een weekend, een maand of langer. Een ‘herberg 2.0’noemt JOINN! zich.

Initiatiefnemer Luc de Wit is zeer te spreken over de professionaliteit en betrokkenheid van de medewerkers van Reflex. ‘Na een relatief korte implementatieperiode draait alles nu goed en hebben we op elk moment van de dag inzicht in de beschikbaarheid van onze Lofts, wordt de facturatie geregeld en beschikken we over een stabiel systeem. Ook voor wensen om zaken slimmer en handiger te doen kunnen we altijd met Reflex in gesprek. Hopelijk komen er steeds nieuwe functionaliteiten in het systeem, zodat we nog minder hoeven om te kijken naar de administratieve handelingen die komen kijken bij het runnen van een totaal concept zoals JOINN!.’

Hotel Jansen, all-inclusive Short Stay-hotel in Amsterdam

Hotel Jansen is een gloednieuw, all-inclusive Short Stay-hotel in Amsterdam, een initiatief van de broers Loek en Laurens van Doorn. Sinds 1 oktober 2015 bieden zij studenten, trainees en young professionals gezellige en comfortabele accommodatie, in totaal 140 shortstay rooms en 23 hotelrooms. Voor een dag, een week of zes maanden. De zaken lopen goed en inmiddels wordt gezocht naar een locatie voor een tweede Hotel Jansen.‘Als hotel dat ook kamers per maand verhuurt was de keuze aan softwaresystemen beperkt,’ zegt Loek van Doorn. ‘We hadden een behoorlijk pakket aan eisen. Zo bieden wij onze gasten extra services aan die gereserveerd en gefactureerd moeten worden. Als starter zochten we bovendien een betaalbaar pakket. Maar de belangrijkste eis was dat de leverancier flexibel zou zijn, met ons kon meedenken, met een vaste contactpersoon en een servicegerichte instelling. Er kan altijd iets fout gaat en elk systeem heeft beperkingen, maar hoe wordt er omgegaan met problemen, wensen en vragen?

Van Doorn is content met Reflex. ‘We zijn nu een aantal maanden bezig en alles draait goed. We hebben inzicht in beschikbaarheid, de facturen gaan op tijd de deur uit en het belangrijkste: onze gasten worden goed bediend en ervaren een goede service”. 

HAVAA Apartments in Utrecht: van expat tot toerist

HAVAA Apartments biedt appartementen aan in of nabij het centrum van Utrecht, dichtbij het Centraal Station met winkels, restaurants, bars en supermarkten in de buurt. Ideaal voor mensen die voor hun werk enige tijd in de stad verblijven, zoals expats, of voor toeristen die iets meer willen dan een hotelkamer.

 

Tot twee jaar geleden maakte HAVAA gebruik van een systeem op een eigen server, dat alleen op kantoor toegankelijk was. Ook de gebruiksvriendelijkheid liet te wensen over. Eigenaar Nico Geijtenbeek vond in Reflex Booking een beter alternatief, waarbij de verhouding tussen prijs en functionaliteit de doorslag gaf. ‘We hebben nu goed inzicht in de beschikbaarheid van de appartementen, de facturatie van de maandverhuur verloopt automatisch en het systeem is overal beschikbaar.’ Ook het contact met de medewerkers van Reflex ervaar hij als zeer positief. ‘Waar zoeken nog naar wegen voor een betere presentatie naar onze klanten toe. Op dat vlak hebben we als verhuurorganisatie meer wensen dan de software van Reflex Booking ons op dit moment kan leveren. Een mooier jasje dus, maar wel gekoppeld aan de functionaliteit van Reflex Booking. Want inmiddels kunnen we echt niet meer zonder.

Wilt u weten wat Reflex Booking voor u kan betekenen?

Benieuwd hoe de software eruit ziet? Wij geven u graag op afstand een online demo. Binnen een half uur kunt u beoordelen of Reflex past bij uw bedrijf.   Meldt u aan voor een demo