Uitrol van Iphones bij Deloitte door Scholten Awater

Naast het voorbeeld van Unilever heeft Reflex software geleverd voor diverse vergelijkbare projecten zoals het omwisselen van laptops of uitlevering van mobieltje binnen twee dagen. Niet alleen Unisys maar ook Scholten Awater, een van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, gebruikt Reflex Appointment XL om bij dit soort projecten efficiency-voordelen voor klanten te realiseren.

Uitnodiging, bevestiging, reminder

De betrokkenen, externe klanten of medewerkers van uw organisatie, ontvangen een uitnodiging per mail voor een afspraak. Het bericht vermeldt de beschikbare tijden (en andere gewenste details). De klanten of medewerkers geven aan welke dag en tijdstip hen het best schikken en ontvangen per email een bevestiging van de door henzelf gemaakte afspraak, die ook verschijnt in hun (outlook) agenda. Het systeem verstuurt een dag voor de afspraak nog een reminder.

Gemak, service, efficiency en meer inzicht

Reflex Appointment zorgt voor gemak, betere service en meer efficiency en leidt tot een hogere conversie. Ook leidt onze software tot een betere spreiding van de afspraken en een daarop afgestemde bezetting bij uw bedrijf of organisatie. Dat voorkomt wachttijden, dubbele afspraken en onnodige telefoontjes en geregel en bespaart dus tijd en kosten. Reflex Appointment voorziet u bovendien van klantgegevens en overzichten zoals aantal afspraken per dag en no show.

Andere voorbeelden

Ook bij HR afdelingen wordt onze tool steeds vaker ingezet. Voor bijvoorbeeld inplannen van keuringen of cursussen. Bekijk gemeente Alphen ad Rijn